NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Your partner in sauna gas heating

SAUNATECHNICS KANTOOR IN USA GEOPEND

www.saunatechnics.com/USA

Hello USA! Wij van SAUNATechnics zijn verheugd te mogen vertellen, dat we na een lange voorbereidingstijd, nu ook in de USA operationeel zijn. In ons kantoor in San-Diëgo staat een professioneel en enthousiast team klaar om de Amerikaanse sauna liefhebbers van onze unieke gaskachels te voorzien. Ook de service die men in Europa van ons gewend is, zal vanaf nu voor tevreden sauna-eigenaren in de Verenigde Staten gaan zorgen. Onze sauna gaskachel is uitvoering getest en goedgekeurd voor de Amerikaanse markt en draagt het LabTest keuringscertificaat LC US (NRTL). 

Wij zullen u op de hoogte houden van onze successen in de USA.  Ook in Amerika zullen ze binnenkort de vele voordelen van onze sauna gaskachels gaan ervaren, zult u begrijpen. 

Neem gerust contact met ons op voor vragen over dit bericht of onze producten.

De eerste fabrikant in de wellness branche die de SAUNA GASKACHEL systeem verkoopt.

Saunatechnics ontwerpt en fabriceert zelf de komplete sauna gaskachels. Klantspecifieke wensen kunnen dan ook snel gerealiseerd worden.

Saunatechnics kan putten uit veel ervaring en van daaruit gericht vernieuwer en innoveren. Saunatechnics is daarmee een voorloper in de branche.
Saunatechnics heeft in 36 jaar tijd veel technische know how opgebouwd. Alle technische vragen kunnen we omzetten naar een gericht advies en ontwerp.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Saunatechnics produceert gaskachels welke in eigen werkplaats volledig wordt ontworpen en gefabriceerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

    NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol