NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Your partner in sauna gas heating

ALLES OVER DE CLASSIC LINE

De Classic lijn geeft een groote besparing op uw energy kosten daarnaast met zijn extra veiligheid consule zijn de sauna gaskachel van SAUNATechnics. De veiligste op de markt met zijn extra veiligheid consule.

BESPARING

BESPARING

Bij de belangrijkste beslissingen om te inversteren in een sauna gas kachel, gaat het voor 99% om de besparing die u zou hebben als u een sauna gas kachel met elektrische kachel zou vergelijken. Daarnaast heeft u bij de aanschaf van een sauna gas kachel geen hoog vermogen nodig en alles op 220 volt kan worden aangesloten. Voor onze professionele markt leveren wij onze klassieke classic line 30,60, en 90 standaard,…

daarnaast kunnen wij het vermogen van de sauna gas kachel opbouwen tot wel 200 kW. Naast onze standaard sauna gaskachel leveren wij ook sauna gas kachel op maat . Hoe hogere het volume in kW hoe meer uw voordeel zou worden en bespaart ten opzichte van elektrische vermogen. Bij continu gebruik van onze sauna gas kachel bied deze veel meer gemak ten opzichte van de elektrische verwarming. Ten opzichte de bedrijfskosten is een sauna gaskachel behoorlijk voordeligere dan een elektrische verwarming Wij hebben een kosten vergelijking tussen de SAUNATECHNICS SAUNA gas kachel en de elektrische kachel. Hieruit zal u zien uw besparing Omdat de saunagaskachel een veel grotere volume heeft aan sauna stenen op de kachel wat als eerste een veel fijne warmte afgeeft dan elektrisch, heeft de SAUNAgaskachel wat langere opwarmtijd nodig Het verbruik kan dan als volgt worden berekend 100% voor de eerste 1,5 uur 60% voor de volgende 4 uur 25% voor de volgende 8 uur Per dag in totaal 13,5 uur. Tarieven zijn berekend volgens de Nederlandse energie kosten (april 2020) en kunnen dagelijks worden gewijzigd. Ieder land heeft zijn eigen gas prijzen . Wij handteren voor onze berekening 0,64 m3 gas en elektrisch 0,2168 per kWh De Prijzen zijn excl. Btw, wijzigingen kunnen het besparing potentieel beinvloeden

BELANGRIJK

De energiedichtheid van natural gas van 1 m3 is vergelijkbaar met 9.769 kwh euro 0,0655.

GEINTERESSEERD? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

LAAT U VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND INFORMEREN

VEILIGHEID

NIEUWE VEILIGHEIDSNORMEN

veiligheid

Onlangs zijn alle sauna gasbranders van SAUNATechnics voor de veiligheid ter keuring aangeboden aan het gas instituut Kiwa. Naast de jaarlijkse controle op de sauna gasbranders staat veiligheid bij SAUNATechnics hoog in het vaandel. Met het huidige verplichte testinstallatie van het gas instituut KIWA kunnen wij garanderen dat de SAUNATechnics brander als enige gekeurd is als een sauna gas brander en de veiligste iis op de markt volgens de huidige EU normen.

Uw toekomstige sauna gasbrander wordt geleverd met 2 luchtdrukschakelaars en een veiligheidsconsole. Uw saunagasbrander wordt in onze eigen fabriek getest en wordt met een certificaat en testrapport uitgeleverd.

VEILIGHEIDSCONSOLE OP DE BRANDERBUIS

veiligheid

GEINTERESSEERD? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

LAAT U VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND INFORMEREN

SERVICE

ONDERHOUD EN REVISIE VAN SAUNA-GASKACHELS

In onze werkplaats of op locatie zullen onze onderhoudsmonteurs alle zeilen bij zetten om revisies van uw sauna-gaskachel uit te voeren of storingen te verhelpen. Vaak zijn storingen echter te wijten aan onvoldoende onderhoud en had een storing voorkomen kunnen worden.
Natuurlijk wilt u bedrijfszeker blijven exploiteren. Storingen belasten uw bedrijfs-continuïteit en continuïteit is dat waar uw gasten op rekenen. Om continuïteit zoveel als mogelijk te borgen biedt SAUNATECHNICS onderhoudsovereenkomsten aan, dat u als ondernemer een aantal grote zekerheden voordelen geeft zonder dat u hier bij stil hoeft te staan.

service
Ons doel is om uw partner te zijn op gebied van sauna gasverwarming. Met onze gecertificeerde sauna gas kachelsystemen kunnen wij uw sauna op een zeer duurzame en comfortabele wijze verwarmen. Uw ervaringen en onze know how vormen de input voor vernieuwingen. Wij zijn een voorloper met innovaties en passen dat toe in onze systemen. Innovatie is namelijk niet alleen het idee, maar vooral doen. Wij streven naar perfectie tot in detail! Een tevreden klant is voor ons een gouden klant. Saunatechnics BV biedt niet alleen kwaliteit. Het reduceren van uw exploitatiekosten is eveneens onze uitdaging. Met de keuze voor een sauna gaskachel in plaats van een elektrische sauna kachel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze sauna gaskachel kan u een besparing tot 60% van de energiekosten geven ten opzichte van een elektrische sauna kachel.

GEINTERESSEERD? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

LAAT U VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND INFORMEREN
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol