NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Your partner in sauna gas heating

NOX3

Momenteel is er een teveel aan stikstof aanwezig in de natuur wat slecht is voor de biodiversiteit en onze gezondheid…

SAUNATechnics branders van NOx klasse 2 naar NOx klasse 3!

nox3 saunatechnicsMomenteel is er een teveel aan stikstof aanwezig in de natuur wat slecht is voor de biodiversiteit en onze gezondheid. Dit brengt met zich mee dat de milieu-eisen vanuit de overheid steeds strenger worden. Saunatechnics blijft zich om deze reden continue innoveren om zich aan deze strengere eisen te kunnen blijven voldoen.

Nadat begin dit jaar de veiligheidseisen van de brander werden aangepast hebben wij een vernieuwde en schonere sauna gaskachel ontwikkeld. In samenwerking met het keuringsinstituut KIWA voldoet de Saunatechnics brander nu aan de laatste Europese Stikstof Emissienormen.

Daar waar andere sauna gasbranders een NOx klasse 2 hebben, is ons systeem inmiddels NOx klasse 3 (Norm EN15502) gecertificeerd. Onze Classic NOx 3 brander is leverbaar op zowel aardgas als propaan.
Als vanzelfsprekend zijn we hier erg trots op. Vooral de snelheid waarmee we dit hebben gerealiseerd wordt alom geprezen.

nox3-gasbrander

Met dank aan onze laatste aanpassingen van het afgelopen jaar is Saunatechnics een voorloper op het gebied van gasverwarming. Wij bieden u daarom met trots de schoonste en veiligste brander aan op de markt.

Kortom, vanaf nu een schoner uitstoot tijdens het genieten in de sauna.

SAUNATechnics
Your partner in sauna gasheating

GEINTERESSEERD? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

LAAT U VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND INFORMEREN
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol